Ліга учасників АТО: завершення сезону в дивізіонах «Південь» і «Схід»

Ліга учасників АТО: завершення сезону в дивізіонах «Південь» і «Схід»

Фото
Укрінформ
21 і 22 вересня в Одесі та Маріуполі завершується чемпіонат України з футболу серед команди Ліга учасників АТО у регіональних дивізіонах «Південь» і «Схід».

Традиційно в середині вересня підходить до завершення вже 5-й сезон єдиного чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2019. Цього року 21 вересня в Одесі відбудеться нагородження та закриття сезону в дивізіоні «Південь» та 22 вересня в Маріуполі відбудеться нагородження та закриття сезону в дивізіоні «Схід».

Нагородження та закриття групового етапу чемпіонату в дивізіоні «Південь» відбудеться 21 вересня о 12:30 в місті Одеса на Центральному стадіоні «Чорноморець».

Нагородження та закриття групового етапу чемпіонату в дивізіоні «Схід» відбудеться 22 вересня о 15:00 в Донецькій області, в місті Маріуполь на стадіоні «Портовик» (вул. Луніна, 71).

Читайте також: Ліга учасників АТО: завершення сезону в дивізіонах «Захід» і «Центр»

Нагородження та закриття групового етапу чемпіонату в дивізіонах «Київ» та «Північ» відбудеться 28 вересня о 15:00  в Київській області, в місті Вишневе на Центральному міському стадіоні (вул. Європейська, 27).

Нагадаємо, 14 і 15 вересня у Тернополі та Хмельницькому відбулося закриття групового етапу чемпіонату в дивізіонах «Захід» та «Центр».

Організатором та засновником цього чемпіонату вже п’ятий рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом!» та за підтримки Федерації Футболу України, Міністерства молоді та спорту України, Генерального штабу Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної Служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Футбольного клубу «Динамо» (Київ). А цього року долучилося до чемпіонату ще й новостворене Міністерство у справах ветеранів України.

Нагадаємо, футбольна Ліга учасників АТО - єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де змагаються 100% учасників бойових дій - захисників України.

Читайте також: Стартував перший футбольний Кубок об’єднаних сил

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд, а це близько 3000 військових, які змагалися між собою в два кола, весна та осінь, в шести дивізіонах: «Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр» та «Київ». Головний трофей сезону – Кубок героїв АТО.

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-