Лунін гратиме в матчах Кубку Іспанії – тренер «Вальядоліда»

Лунін гратиме в матчах Кубку Іспанії – тренер «Вальядоліда»

Укрінформ
Український воротар наразі залишатиметься в резерві в матчах чемпіонату Іспанії.

Головний тренер «Вальядоліда» Серхіо Гонсалес заявив, що український воротар команди Андрій Лунін поки не отримає шансу проявити себе в матчах чемпіонату Іспанії. Наставник повністю довіряє основному голкіперу Жорді Масіпу, а українець зможе зіграти в Кубку Іспанії. Про це повідомляє Pucelafichajes.com.

«Знаю, що на Луніна чинять великий тиск, адже він прийшов з «Реала», але йому доводиться боротися за місце в основі з таким сильним голкіпером як Масіп. У нас в розпорядженні є два хороших воротаря, і ми повинні вибирати. Зараз Жорді основний, і він й надалі гратиме. У Кубку Іспанії  гратиме Лунін.

Так, Лунін дуже добре тренується і ускладнює вибір воротаря, але зараз ми впевнені в Масіпі. Поки не станеться чогось дивного або незвичайного, Андрію доведеться чекати на свій шанс», - розповів Гонсалес.  

Читайте також: Голкіпер Лунін готовий зіграти проти футболістів Нігерії

Раніше Marca повідомляла, що Лунін в наступному році може стати другим воротарем «Реала», але для цього йому необхідно провести достатню кількість матчів за «Вальядолід» в нинішньому сезоні.

Лунін приєднався до «Вальядоліду» на правах оренди до кінця сезону. За нову команду українець досі не дебютував - у всіх трьох стартових матчах Ла Ліги ворота команди захищав Жорді Масіп.

«Вальядолід» після 3-х зіграних турів йде на 12-му місці в Ла Лізі. У наступному матчі 15 вересня команда вдома прийматиме «Осасуну».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-