Футболісти київського “Динамо” відвідали звільнених військових моряків

Футболісти київського “Динамо” відвідали звільнених військових моряків

Відео
Укрінформ
Команда київського футбольного клубу “Динамо” відвідала звільнених військових моряків, які наразі проходять реабілітацію в центральному військовому шпиталі.

На щастя, стан здоров'я українських моряків, захоплених у полон після обстрілу катерів “Бердянськ” і “Нікополь” і буксира “Яни Капу” в листопаді минулого року, за словами лікарів, задовільний. Про це повідомляє пресслужба ФК “Динамо”.

“Щоб підтримати моральний стан моряків, висловити їм свою повагу, а також подякувати за мужність і силу волі, стали прикладом патріотизму і любові до своєї країни, в центральний військовий шпиталь приїхала основна команда київського “Динамо” в повному складі за винятком гравців збірних, а також тренерський штаб “біло-синіх” на чолі з Олексієм Михайличенком. Разом з командою в госпіталь приїхав і легендарний гравець київського клубу Володимир Федорович Мунтян, а також представники фан-клубу “Динамо”, - йдеться в повідомленні.

Динамівці прибули до шпиталю не з порожніми руками. Історія з динамівськими футболками, які допомогли підтримати моральний стан полонених у важкі дні перебування в ув'язненні, мала продовження - відтепер кожен з них отримав по сумці з повним комплектом динамівської клубної екіпіровки, а також інші приємні подарунки - м'ячі, книги, динамівські шарфики.

Читайте також: Де дивитися матчі 7 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Крім усього цього в подарунковому наборі є іменні абонементи - запрошення на домашні матчі клубу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-