Медперсонал паризької клініки засвідчив, що Шумахер перебуває у свідомості

Медперсонал паризької клініки засвідчив, що Шумахер перебуває у свідомості

Укрінформ
Зі слів медперсоналу паризької клініки імені Жоржа Помпіду, знаменитий автогонщик Міхаель Шумахер дійсно знаходиться у клініці й перебуває у свідомості.

“Шумахер дійсно є моїм пацієнтом. І я можу вас запевнити, що зараз він знаходиться у свідомості”, - передає слова однієї з медсестер видання Le’Parisien.

Втім, це свідчення не піднімає завісу щодо точного стану здоров’я пілота.

Видання зазначає, що після розкриття таємниці перебування в клініці колишнього чемпіона “Формули-1” Міхаеля Шумахера, “сучасний європейський медичний заклад перетворився на бункер і немає жодних інформаційних фільтрів”.

Нагадаємо, Міхаель Шумахер отримав травму голови 6 років тому, катаючись на лижах. З того часу приходиться лише задовольнятися чутками про стан його здоров'я. У січні родина семиразового чемпіона "Формули-1" напередодні його 50-річчя запевнила, що гонщик у добрих руках, та закликала з розумінням поставитися до бажання рідних не розголошувати інформацію про стан його здоров'я.

Читайте також: Знаменитий німецький автогонщик Міхаель Шумахер таємно доставлений до лікарні

Вчора стало відомо, що знаменитий автогонщик, семиразовий чемпіон “Формули-1” Міхаель Шумахер таємно доставлений до паризької клініки імені Жоржа Помпіду на швидкій, зареєстрованій у Швейцарії. Французька газета “Паризьєн” повідомила, що колишньому гонщику проведуть операцію з ін'єкції стовбурових клітин для запобігання розвитку запального процесу. Це вже третя подібна процедура за цей рік. Перші дві були зроблені навесні.

Фото: Xpb/Icon Sport

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-