Bodyguard-2019: охоронці Президента України перемогли на чемпіонату світу

Bodyguard-2019: охоронці Президента України перемогли на чемпіонату світу

Фото
Укрінформ
Команда Служби безпеки Президента України стала переможцем десятого Чемпіонату світу з багатоборства тілоохоронців Bodyguard-2019, що проходив 7 – 10 вересня у Києві.

Про це повідомили у пресслужбі Управління державної охорони України.

"Команда Служби безпеки Президента України стала переможцем. За результатами безкомпромісної боротьби друге місце виборола команда Служби державної охорони Республіки Молдова, а третє - команда Спеціальної служби державної охорони Грузії", - йдеться у повідомленні.

Команда жінок-тілоохорониць Управління державної охорони України продемонструвала відмінні професійні навички та завоювала п’яте місце в загальному заліку.

Читайте також: Держохорона торік запобігла 11 замахам на Порошенка

За перемогу й звання чемпіонів змагались найкращі тілоохоронці з охоронних і правоохоронних відомств, спецслужб, а також служб безпеки президентів Білорусі, Китаю, Молдови, Болгарії, Грузії, Румунії, Йорданії, Сербії та України.

Чемпіонату світу з багатоборства тілоохоронців Bodyguard-2019 / Фото: do.gov.ua

Програма чемпіонату світу охоплювала весь комплекс основних напрямків, пов’язаних із практикою особистої охорони. У перший день учасники змагалися в наданні першої медичної допомоги та евакуації особи, яку охороняли, демонстрували навички володіння технікою і тактикою пішого супроводу першої особи, а також виконання прийомів рукопашного бою. Наступного дня команди долали смугу перешкод на автомобілі з прийомами контраварійного кермування. Далі на тілоохоронців чекав один із найважливіших етапів чемпіонату: судді визначали кращих у стрільбі з різних положень, з автомобіля, під час руху, а також шукали на швидкість вибухонебезпечні предмети в транспортному засобі першої особи на швидкість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-