Світоліна: Якщо ти не використовуєш шанси, Серена Вільямс забирає все

Світоліна: Якщо ти не використовуєш шанси, Серена Вільямс забирає все

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна прокоментувала свою поразку у півфіналі Відкритого чемпіонату США з тенісу від 23-разової переможниці турнірів Grand Slam Серени Вільямс зі США.

Українка, зокрема, зазначила, що її суперниця протягом турніру поступово набирала форму, повідомляє Тенісний портал України

"Я добре розпочала матч. У перших геймах мала чудові шанси зробити брейк, утримати власну подачу, але Серена була дуже сконцентрованою в ці ключові моменти. Перемога у трьох перших геймах дала моїй суперниці прекрасний поштовх, аби грати більш спокійно. Я мала посилити гру, а замість цього зробила невимушені помилки. Граючи проти легенди, якщо ти не використовуєш свої шанси, вона забирає все, і ти не зможеш нічого повернути. Думаю, у перших матчах турніру Серена не показують своєї кращої гри, але далі поступово набирала форму. Свій чвертьфінал вона виграла за 44 хвилини. Два останні турніри Grand Slam нинішнього сезону були для мене успішними, але на жаль, обидва півфінали я програла в ситуації, коли мої суперниці мали явну перевагу. Необхідно проаналізувати, чому так сталося", - сказав Еліна .

Читайте також: Ольга Янчук вийшла до парного півфіналу турніру ITF у Празі

Як інформувало агентство, Світоліна поступилася Серені Вільямс в 1/2 фіналу US Open з рахунком 3:6, 1:6. Поєдинок тривав 1 годину 10 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-