Підопічні Ротаня розпочали підготовку до вересневих матчів відбору Євро-2021 U-21

Підопічні Ротаня розпочали підготовку до вересневих матчів відбору Євро-2021 U-21

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України з футболу Руслан Ротань розповів про початок підготовки своїх підопічних до вересневих матчів відбору Євро-2021 U-21.

Руслан Ротань в інтерв’ю пресслужбі УАФ, зокрема, зазначив, що тренувальний збір розпочався на день раніше запланованого — 1 вересня, а його основна частина буде присвячена тактичній роботі.

“У неділю команда працювала не в повному складі, адже цього дня свої матчі проводили “Шахтар”, “Динамо”, “Зоря” і “Олімпік”, за які виступають футболісти нашої команди. У нас кожен день роботи — на вагу золота, оскільки ми вперше зібралися в такому складі. Насамперед потрібно відновити хлопців після матчів за клуби, звести їх стан до спільного знаменника. Основну ж частину підготовки буде присвячено тактичній роботі.

10 футболістів нинішнього складу стали чемпіонами світу U-20, а це вже говорить про їхнє ставлення до справи, тому ми сподіваємося, що вони швидко увіллються до нашого колективу, який, вірю, стане значно сильнішим.

Почнемо знайомити футболістів з фінською “молодіжкою” з понеділка, коли збереться вся команда. Інформації в нас вистачає. Перш за все, це дисциплінована команда, яка компактно грає, непогано пресингує. Для опонентів вона створює мінімум простору, а це говорить про те, що на нас чекає непростий поєдинок. Два роки тому, по суті, ця фінська збірна не пустила збірну України до фінальної частини юнацького Євро, обігравши в еліт-раунді. Тому ще раз скажу, що до нас у гості їде непростий суперник, але ми налаштовані лише на перемогу”, - сказав Ротань.

Читайте також: Ротань оголосив список збірної U-21 на матчі проти Фінляндії і Мальти

Нагадаємо, 1 вересня молодіжна збірна України у Запоріжжі розпочала підготовку до відбіркових матчів Євро-2021 (U-21) проти Фінляндії (6 вересня) і Мальти (10 вересня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-