Як «Шахтар» дізнавався суперників в Лізі чемпіонів

Як «Шахтар» дізнавався суперників в Лізі чемпіонів

Репортаж
Укрінформ
Чергова акція від ТМ Parimatch та чемпіонів України.

Немає нічого кращого для прихильника футболу, ніж спостерігати за щирими емоціями своїх улюбленців. Подив, розчарування, захоплення, здивування – ввечері 29 серпня можна було побачити увесь діапазон емоцій від тренерів та гравців «Шахтаря», які стали свідками прямої трансляції жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Організатором колективного перегляду жеребкування в столичному Champion Hall стала ТМ Parimatch. Серед учасників івенту – футболісти «Шахтаря», журналісти та безліч медійних персон. Наприклад, Олег Верняєв та Андрій Бєдняков.

Читайте також: Так, вони можуть!

Першими з очікуваних гостей у переповнений прес-зал прийшли тренери «Шахтаря» на чолі з засмаглим і струнким Луїшем Каштру. Головний тренер «гірників» тепло вітався з представниками ЗМІ та працівниками клубу. 57-річний Каштру візуально ніби й не хвилювався, але згодом він зізнається, що відчував піднесення перед стартом у своїй першій Лізі чемпіонів в тренерській кар’єрі. Згодом з’явились гравці. Деякі з них (Давид Хочолава і Богдан Бутко) підходили до майданчика телеканалу «Футбол 1», який робив з Champion Hall прямі включення, і давали експрес-інтерв’ю.

Щойно розпочалась трансляція жеребкування строката компанія футболістів припиняла розмови і зацікавлено спостерігала за тим, як легендарні Петр Чех і Веслі Снайдер дістають кульки з барабанів. Коли дійшла черга до другої корзини, в якій і перебував «Шахтар», усі завмерли. До кого з фаворитів потрапить чемпіон України? Жереб відправив нас третій рік поспіль до «Манчестер Сіті» і гравці «Шахтаря» розчаровано видихнули. Бразильські легіонери навіть хапалися за голову і повторювали: «Знову «Ман Сіті». Боже, за що?»

Коли з третьої корзини «Шахтар» отримав загребське «Динамо» в залі пішов смішок. «І в цьому турнірі нам не оминути «Динамо», - таким став лейтмотив реакції на чемпіона Хорватії. Останній суперник «Шахтар» - італійська «Аталанта» вже більше зацікавила журналістів. Усі згадали, що віднедавна за клуб з Бергамо грає український півзахисник і колишній гравець «Шахтаря» Руслан Малиновський. А отже, інтрига і в цьому протистоянні буде особливою.  

«Ман Сіті» нам звичайно вже набрид, але загалом група рівна. Шанси у нас є», - прокоментував результати жеребкування нападник «Шахтаря» і збірної України Жуніор Мораес. «Так, «Ман Сіті» - фаворит групи, але у нас є достатньо досвідчених гравців. З нами усім суперникам в групі буде складно. Для мене особисто це буде перша Ліга чемпіонів, тому зараз відчуваю хвилювання і щастя одночасно», - зазначив півзахисник «гірників» Манор Соломон.  «Ми повинні виходити з такої групи», - заявив хавбек «Шахтаря» Сергій Болбат. «У нас три абсолютно несхожих суперника. Втім, і ми сильна команда, тому майбутній турнір – чудова нагода показати свою силу», - підсумував коментарі головний тренер «гірників» Луїш Каштру.

На думку представника ТМ Parimatch Вадима Місюри, захід однозначно вдався і став результатом успішної співпраці бренду з «Шахтарем». Попереду надзвичайно цікавий і складний сезон, тому бажаємо «Шахтарю» перемог і нових зустрічей з шанувальниками.

Святослав Василик, Київ

Фото: ТМ Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-