“Зоря” перед грою з “Еспаньйолом” проведе відкрите тренування у Великому Лузі

“Зоря” перед грою з “Еспаньйолом” проведе відкрите тренування у Великому Лузі

Укрінформ
Став відомий розклад медіазаходів перед поєдинком "Зоря" — "Еспаньйол", який відбудеться 29 серпня в Запоріжжі в рамках другої зустрічі в раунді плей-офф Ліги Європи.

Традиційно за день до матчів Ліги Європи відбудуться пресконференції головних тренерів команд і відкриті тренування, повідомляє пресслужба ФК “Зоря”.

Пресконференція головного тренера луганського футбольного клубу “Зоря” Віктора Скрипника і одного з гравців команди відбудеться 28 серпня на стадіоні “Славутич Арена” і розпочнеться о 17.00. О 18.00 на полі навчально-тренувальної бази в районі Великий Луг футболісти проведуть передматчеве тренування, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для медіа.

Пресконференція головного тренера “Еспаньйола” Давида Гальєго і одного з гравців команди розпочнеться о 19.30. О 20.00 іспанські футболісти випробують газон стадіон “Славутич Арена”.

Читайте також: "Зорю" і "Еспаньйол" в Лізі Європи УЄФА розсудять арбітри з Румунії

Нагадаємо, поєдинок на "Славутич-Арені" у Запоріжжі між футболістами луганської "Зорі" та іспанського "Еспаньйола" обслуговуватиме суддівська бригада з Румунії, яку очолює 36-річний Раду Петреску. Перший матч у Барселоні завершився з рахунком 3:1 на користь іспанської команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-