Футбольна збірна України серед ветеранів провела матч на Черкащині

Футбольна збірна України серед ветеранів провела матч на Черкащині

Укрінформ
Щотижня футбольна збірна України серед ветеранів проводить з місцевими колективами матчі, присвячені підтримці військових на Сході.

Минулими вихідними легенди вітчизняного футболу провели матч у Корсуні-Шевченківському, що на Черкащині. Суперниками збірної України серед ветеранів стала команда “Урожай”. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Поєдинок “Урожай” - Збірна України серед ветеранів відбувся 6 липня і закінчився з рахунком 1:3.

Вже в першому таймі збірна провела у ворота суперників три м’ячі, причому два з них забив Володимир Бондаренко. Ще один м’яч — в активі Миколи Іщенка. У другому таймі розрив у рахунку скоротив нападник господарів Сергій Гончаров.

У Корсуні-Шевченківському кольори України захищали: Сергій Нагорняк, Юрій Максимов, Володимир Єзерський, Святослав Сирота, Віталій Самойлов, Андрій Оксимець, Олександр Венглинський, Микола Іщенко, Андрій Хомин, Віктор Уляницький, Володимир Бондаренко, Богдан Шершун, В’ячеслав Свідерський та Євген Луценко.

Читайте також: Збірна України серед ветеранів футболу виграла 2 спаринги з командами Львівщині

Зазначимо, що від матчу до матчу тренери ветеранів Анатолій Дем’яненко та Володимир Лозинський проводять ротацію складу, запрошуючи нових гравців, які ще нещодавно були в полі зору вболівальників. Усього в розширеному списку наставників близько 100 футболістів.

Фото: АВФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-