Україна може прийняти один з наступних молодіжних чемпіонатів світу з футболу

Україна може прийняти один з наступних молодіжних чемпіонатів світу з футболу

Укрінформ
Президент УАФ Андрій Павелко бачить усі можливості для проведення в Україні великого футбольного турніру.

Президент Української асоціації футбол (УАФ) Андрій Павелко не виключає можливість проведення в найближчій перспективі молодіжного чемпіонату світу в Україні. Про це він розповів Tribuna.com.

«Думаю, коли буде наступний молодіжний ЧС в Європі, ми матимемо всі можливості, щоб прийняти таке свято. Але сьогодні за це право боротимуться країни з інших континентів.

Президенту ФІФА Інфантіно сподобалися наші гравці і тренери. Скориставшись моментом, я запросив його в Україну. Наша країна виграла чемпіонат світу, тому йому було б приємно.

Читайте також: Бажаю вам не зазнаватися і працювати далі – Ігор Жданов

Ми навіть не мріяли, що зможемо привезти в Україну головний трофей, але наша команда, виявляється, має бойовий характер. Приїхавши на чемпіонат світу і відчувши в собі сили, довели, що наша команда краща, і вписали своє ім'я в історію. Мені було приємно, коли президенти інших асоціацій і федерацій приходили і дякували Україні за таку красиву гру нашої команди», - розповів Павелко.

Нагадаємо, футбольна збірна України U-20 стала чемпіоном світу, обігравши у фіналі Південну Корею 3:1. Це перший в історії українського футболу титул чемпіонів світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-