Українські футболістки сьогодні в Києві проведуть спаринг зі збірною Білорусі

Українські футболістки сьогодні в Києві проведуть спаринг зі збірною Білорусі

Укрінформ
Жіноча збірна України з футболу проведе товариський матч проти збірної Білорусі в рамках підготовки до кваліфікації Євро-2021.

Поєдинок Україна — Білорусь відбудеться 12 червня в Києві на “Оболонь-Арені” і розпочнеться о 19.00 Вхід — вільний. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

До складу жіночої збірної України увійшли 22 футболістки:
воротарі
- Ірина Саніна, Катерина Самсон;
захисники - Натія Панцулая, Дар'я Кравець, Яна Деркач, Ольга Басанська, Ірина Подольська, Любов Шматко, Анастасія Філенко;
півзахисники - Ольга Овдійчук, Ірина Кочнєва, Юлія Шевчук, Дар’я Апанащенко, Таміла Хіміч, Тетяна Китаєва, Ія Андрущак, Ніколь Козлова;
нападники - Надія Куніна, Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Валентина Тараканова, Тетяна Романенко.

Читайте також: Арбітри Монзуль і Стрілецька відпрацювали на матчі ЧС з футболу серед жінок

Востаннє у столиці України жіноча національна команда грала 2 серпня 2014 року. Тоді українки перемогли збірну Білорусі у відборі ЧС-2015 з рахунком 8:0. Загалом за історію синьо-жовті провели з білоруською командою 23 поєдинки, в яких здобули 18 перемог, чотири рази зіграли внічию й зазнали однієї поразки.

Нинішнього року підопічні Наталії Зінченко провели 5 поєдинків, які завершилися перемогами над командами Хорватії (4:0) та Боснії і Герцеговини (1:0), нічиєю з Португалією (1:1) та двома поразками від Португалії (0:3) та Словенії (1:3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-