Ярмоленко, Марлос і Шапаренко не потрапили до заявки збірної України на матч із Сербією

Ярмоленко, Марлос і Шапаренко не потрапили до заявки збірної України на матч із Сербією

Укрінформ
Стала відома офіційна заявка збірної України з футболу на матч із Сербією, який відбудеться сьогодні у Львові в рамках відбору на чемпіонат Європи 2020 року.

Із тих гравців, які зараз знаходяться в розпорядженні головного тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка, до заявки не потрапили Андрій Ярмоленко, Марлос та Микола Шапаренко. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

До офіційною заявки збірної України увійшли 23 футболісти (за номерами):
1. Юрій Паньків, 2. Богдан Бутко, 3. Едуард Соболь, 4. Сергій Кривцов, 5. Микита Бурда, 6. Тарас Степаненко, 7. Роман Безус, 8. Руслан Маліновський, 9. Артем Кравець, 10. Євген Коноплянка, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій П'ятов, 13. Ігор Пластун, 14. Мар’ян Швед, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Роман Яремчук, 19. Володимир Шепелєв, 20. Віктор Коваленко, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

Читайте також: Футболісти збірної України провели передматчеве тренування перед грою з Сербією

Нагадаємо, сьогодні, 7 червня, національна збірна України з футболу проведе свій третій поєдинок у відбірковій групі чемпіонату Європи-2020, в якому на 35-тисячній "Арені Львів" зустрінеться з командою Сербії.

Матч розпочнеться о 21.45. Наживо його покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

У першому турі кваліфікації-2020 збірна України в Лісабоні зіграла внічию (0:0) з чинним чемпіоном Європи футбольною збірною Португалії та перемогла на виїзді команду Люксембургу (2:1), з якою зустрінеться у Львові 10 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-