УАФ залишила в силі рішення про дискваліфікацію молодіжних команд “Олімпіка”

УАФ залишила в силі рішення про дискваліфікацію молодіжних команд “Олімпіка”

Офіційно
Укрінформ
6 червня відбулося останнє засідання Апеляційного комітету Української асоціації футболу (УАФ) стосовно справи за заявами донецького клубу "Олімпік" та ряду футболістів про перегляд рішення АК УАФ від 8 листопада 2018 року за нововиявленими обставинами.

АК УАФ пом’якшив покарання для деяких футболістів “Олімпіка”, але залишив у силі рішення про дискваліфікацію молодіжних команд. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

“За результатами розгляду справи АК УАФ вирішив змінити своє рішення від 08.11.2018, зменшивши період дії заборони здійснення будь-якої діяльності, пов'язаної з футболом, футболістам Н. Єдинаку, В. Счастливцеву, В. Пісковому, А. Козлову, Л. Надірадзе та Б. Степаненку, з довічної до двох років.

У задоволені клопотання ФК “Олімпік” Донецьк про зміну санкції клубу АК УАФ було відмовлено в повному обсязі”, - йдеться в повідомленні.

Таким чином, залишається в силі рішення щодо позбавлення права команд U-21 та U-19 брати участь у змаганнях футбольного чемпіонату України сезону-2019/20 під егідою ФФУ, УПЛ та ПФЛ.

Дане рішення може бути оскаржене у Спортивному арбітражному суді (CAS) в Лозанні.

Читайте також: Рішення АК ФФУ щодо молодіжних команд "Олімпіка" залишається в силі

Як повідомляв Укрінформ, КДК ФФУ зняв молодіжні команди "Олімпіка" зі змагань на старті сезону-2018/19 через підозри їх участі в договірних матчах, після чого клуб подав апеляцію. За її підсумками було не лише залишено в силі попереднє рішення, а й додатково довічну дискваліфікацію отримали шість футболістів "Олімпіка", які брали участь в цих матчах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-