Немає жодних домовленостей з “Динамо”, переговори тривають - Хацкевич

Немає жодних домовленостей з “Динамо”, переговори тривають - Хацкевич

Укрінформ
Олександр Хацкевич, чинний контракт якого з київським футбольним клубом “Динамо” закінчився із завершенням сезону-2018/19, прокоментував чутки про умови продовження його роботи в клубі.

Олександр Хацкевич після сьогоднішньої зустрічі з президентом “Динамо” Ігорем Суркісом в коментарі Dynamo.kiev.ua, зазначив, що жодних домовленостей наразі не було і, зокрема, не було домовленості, що він зобов'язаний вивести команду в груповий турнір Ліги чемпіонів.

“Поки нічого ствердного сказати не можу. Ми знаходимося в стані переговорного процесу. Постараємося закрити це питання до кінця поточного тижня. Можливо, навіть завтра.

Так що, за станом на даний момент, не вірте нічому, що зараз пишеться в ЗМІ. В тому числі, тому, що є нібито домовленість, в рамках якої я зобов'язаний або вивести "Динамо" в груповий турнір Ліги чемпіонів, або автоматично подати у відставку. Ні про що таке не було й мови. Зараз взагалі немає жодних домовленостей. Наші переговори продовжаться”, - сказав Хацкевич.

Читайте також: “Динамо” поставило жорстку умову Олександру Хацкевичу

Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, відбулася зустріч між президентом київського “Динамо” Ігорем Суркісом і Олександром Хацкевичем, який очолював “Динамо” з літа 2017 року. Чинний контракт білоруського фахівця з “Динамо” закінчився із закінченням сезону-2018/19, і зараз команда формально перебуває без головного тренера. Очікувалося, що на згаданій зустрічі вирішиться питання про те, чи буде продовжено співпрацю з Хацкевичем. Однак цього не сталося.

Фото: 1927.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-