“Динамо” поставило жорстку умову Олександру Хацкевичу

“Динамо” поставило жорстку умову Олександру Хацкевичу

Укрінформ
Київський футбольний клуб “Динамо” висунув жорстку умову Олександру Хацкевичу для продовження його роботи на посаді головного тренера команди.

Керівництво "Динамо" запропонувало Олександру Хацкевичу продовжити співпрацю за умови, що в разі непотрапляння команди в основний раунд Ліги чемпіонів наставник команди автоматично подасть у відставку. Про це стало відомо Footboom із власних джерел.

"Динамо", як срібний призер УПЛ, стартує з третього кваліфікаційного раунду в Лізі чемпіонів, а в разі успішного подолання цього бар'єру команді доведеться зіграти ще і в раунді плей-офф. Ризик не вирішити задачу і залишитися без роботи досить високий і саме тому Олександр Хацкевич взяв час на роздуми.

Читайте також: Хацкевич домовився з «Динамо» про новий контракт – ЗМІ

Зазначається також, що для керівників "Динамо" пріоритетним було підписання контракту з екс-тренером збірної Польщі Адамом Навалкою. Однак польський фахівець висунув "непідйомні" для киян на даний момент умови - річну зарплату в кілька мільйонів євро і 5-6 трансферів.

З іншими претендентами на посаду головного тренера “Динамо” (Олексієм Михайличенком і Юрієм Калитвинцевим) керівники київського клубу (Ігор і Григорій Суркіси) не змогли досягти консенсусу.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-