Бубка привітав спортивних медійників із Днем журналіста

Бубка привітав спортивних медійників із Днем журналіста

Фото
Укрінформ
За доброю традицією, вже 14 років поспіль Національний олімпійський комітет України за ініціативи президента НОК Сергія Бубки та Комісії НОК “Преса і комунікації” на чолі з Олегом Волковим збирає і вшановує найкращих серед представників спортивних мас-медіа у рамках святкування Дня журналіста.

Тематика цьогорічного свята була присвячена головній події літа – ІІ Європейським іграм-2019, які 21–30 червня пройдуть у білоруському Мінську. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Цьогоріч професійне свято приймав Київський національний торговельно-економічний університет.

У своєму вітальному слові президент НОК, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка зазначив, що має з медійниками спільну справу – залучати до спорту якомога більше українців.

“Завдяки вашій самовідданій праці про наших олімпійців знають, говорять, ними захоплюються, а юні вболівальники прагнуть бути схожими на них. Тож ми з вами маємо спільну справу – залучати до спорту якомога більше українців, спонукати молодь замість комп’ютерів і смартфонів обирати спортивні зали і дотримуватися здорового способу життя. Прийміть найщиріші слова вдячності за те, що з року в рік ви йдете пліч-о-пліч і залишаєтеся нашими вірними друзями та партнерами”, – сказав Бубка.

Невипадково гостям Дня журналіста-2019 було презентовано бадмінтон – адже ця динамічна, захоплива літня гра є одним із видів спорту, заявлених у програмі Ігор. Представники пера й мікрофону та всі охочі мали змогу спробувати себе у незвичному амплуа. Чоловіча частина української команди на Євроігри-2019 у повному складі завітала на свято. Артем Почтарьов, Валерій Атращенков, Гліб Бекетов та Михайло Махновський провели показові поєдинки та поділилися навичками й порадами, щоб відчути себе справжнім професійним бадмінтоністом.

Читайте також: Збірні України з боксу проведуть відкрите тренування перед стартом Євроігор-2019

Нагадаємо, ІІ Європейські ігри-2019 пройдуть 21–30 червня у білоруському Мінську і зберуть на спортивних майданчиках понад 4000 атлетів із 50 країн Старого світу. 198 українських спортсменів наразі мають ліцензії для участі у всіх 15 видах спорту та 22 дисциплінах. А остаточний склад збірної України стане відомим вже за кілька днів.

Зазначимо, що до Мінська українська збірна з бадмінтону вирушить у складі 7 спортсменів, які виступатимуть у 5 категоріях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-