Українські шпажистки – срібні призери чемпіонату Європи

Українські шпажистки – срібні призери чемпіонату Європи

Фото
Укрінформ
Наша збірна поступилася лише у фіналі.

Жіноча збірна України з фехтування на шпагах у складі Інни Бровко, Анни Деркач, Дар'ї Варфоломеєвої і Влади Харькової посіла друге місце на чемпіонаті Європи U-23 в болгарському Пловдиві. Про це повідомляє XSport.

Українки отримали третій номер посіву, завдяки чому стартували відразу в 1/4 фіналу. На цій стадії наші фехтувальниці виявилися сильнішими за естонок – 45:30.

У наступному ж бою Бровко, Харькова, Варфоломеєва і Деркач в напруженому протистоянні виграли у Польщі. Перед виходом на доріжку Бровко і Анни Мрошчак українські шпажистки поступалися чотири уколи - 33:37. За час поєдинку з Мрошчак Інна не лише скоротила розрив, але і привела команду до перемоги - українка завдала 12 уколів проти 5-ти у польки.

Читайте також: Українські шпажисти долучилися до програми НОК із медичного обстеження

У фіналі наша збірна не змогла зломити опору італійок. В середині зустрічі італійська команда стала потроху створювати заділ, відриваючись від наших спортсменок, і у підсумку обіграла їх – 42:29.

Таким чином, Деркач, Бровко, Варфоломеєва і Харькова стали другими і принесли Україні першу медаль континентальної першості в Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-