Українські шпажисти долучилися до програми НОК із медичного обстеження

Українські шпажисти долучилися до програми НОК із медичного обстеження

Укрінформ
Представники фехтування на шпагах поповнили список спортсменів, які долучилися до спільної програми Національного олімпійського комітету України та наукового парку “Кардіо плюс”.

Спортсмени-кандидати на участь в Олімпіаді-2020 в Токіо відповідно до спільної програми НОК України та Наукового парку "Кардіо плюс" мають змогу проходити висококваліфіковане медичне обстеження. 14 травня до цієї програми приєдналася чоловіча збірна з фехтування на шпагах і пройшла поглиблене медичне обстеження. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Вже цього четверга, 16 травня, українські шпажисти вирушать до Парижа, де поборються за нагороди на етапі Кубка світу.

Згідно з програмою НОК України та наукового парку “Кардіо плюс”, висококваліфіковане медичне обстеження планується провести для 130 спортсменів елітної групи, які є кандидатами на участь у літній Олімпіаді-2020 у Токіо (Японія).

Читайте також: Збірна України з карате приєдналася до програми НОК України з медичного обстеження

Раніше участь у проекті взяли збірні зі стрибків у воду, легкої атлетики, вільної та греко-римської боротьби, дзюдо, спортивної гімнастики, греблі на байдарках і каное, жіноча збірна з фехтування, представники тхеквондо та важкої атлетики. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-