Юнацька збірна України з футзалу в серпні зіграє на турнірі у Франції

Юнацька збірна України з футзалу в серпні зіграє на турнірі у Франції

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України (U-19) з футзалу Віталій Одегов розповів про подальші плани підготовки команди до фінальної частини Євро-2019.

Віталій Одегов після чотириденного навчально-тренувального збору юнацької збірної у Харкові, який завершився вчора, зокрема, зазначив, що суперниками українців на турнірі у Франції стануть Іспанія, Португалія і Франція.

“У серпні юнацька збірна України відправиться на турнір до Франції. Цьому передуватиме невеликий навчально-тренувальний збір. Ще один НТЗ ми проведемо безпосередньо перед від’їздом до Латвії.

...У серпні ми проведемо ще одну зустріч з командою Іспанії. Нашими іншими суперниками під час турніру стануть Португалія та Франція. Матчі з топовими збірними мають додати хлопцям впевненості, яка дозволить їм комфортніше себе почувати під час офіційних поєдинків”, - цитує Одегова прес-служба Асоціації футзалу України.

Також Віталій Одегов підвів підсумки першого півріччя 2019 року: “Передусім, ми впоралися з поставленим завданням та перемогли у своїй групі у рамках Основного раунду Євро-2019. Тож, у вересні станемо учасниками фінальної частини турніру. Це стало можливим завдяки тому, що команда провела велику кількість товариських поєдинків та навчально-тренувальних зборів. Прогрес відчувається, і хлопці з плином часу додають у майстерності. Однозначно, цей цикл можу оцінити позитивно”.

Читайте також: 15 футзалістів збірної України викликані на тренувальній збір до юнацького Євро-2019

Нагадаємо, фінальна частина юнацького Євро-2019 пройде 8 - 14 вересня в Ризі (Латвія). Жеребкування відбудеться 7 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-