Козлова повідомила причини своєї відмови від тенісного матчу проти Світоліної

Козлова повідомила причини своєї відмови від тенісного матчу проти Світоліної

Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Козлова, яка сьогодні знялася з матчу другого кола Ролан Гаррос проти Еліни Світоліної, повідомила причини такого рішення.

Катерина Козлова в коментарі БТУ, зокрема, зазначила, що в неї погіршився кашель, УЗД показало тріщину в ребрі, через яку вона відчуває дуже сильні болі.

"Після матчу першого кола наступного дня в мене сильно погіршився кашель, я почала просто дуже сильно кашляти. Вчора вранці я почала відчувати біль в ребрі і вона погіршувалася з кожною годиною. Я спробувала потренуватися, але мені ще гірше стало. Потім фізіотерапевт вже нічого не міг зробити. Вчора ми пішли на УЗД до лікаря, і на даний момент обстеження показує в мене "stress fracture", мініатюрну, менше міліметра, тріщину в ребрі через кашель. Тому що через кашель м'язи тягнуть ребро і через це дуже сильні болі.

Мені було навіть боляче йти, трохи прес напружується і відразу тягне, це дуже боляче", - сказал Козлова.

Також тенісистка поділилася думками щодо своїх майбутніх виступів: “З пари в Парижі я ще не знялася, тому що у мене не було часу, але буду зніматися. На трав'яний сезон у мене в планах були турніри в Ноттінгемі, Бірмінгемі, Істборні. Я ще заявлена в Ноттінгемі, але це малоймовірно, що я там гратиму, я буду зніматися, сподіваюся Бірмінгем зможу зіграти, будемо дивитися по самопочуттю".

Читайте також: Козлова знялася з матчу проти Світоліної на Ролан Гаррос

Як повідомлялося, сьогоднішній Еліна Світоліна (Україна, 9) - Катерина Козлова (Україна) другого кола змагань Ролан Гаррос у Парижі закінчився перемогою Світоліної через відмову суперниці. Замість поєдинку українок ігровий день на корті Сюзанн Ленглі відкрив матч Гарбінє Мугуруса - Йоханна Ларссон. У цьому протистоянні визначилася суперниця Еліни Світоліної в третьому раунді. Нею стане Гарбінє Мугуруса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-