Український боксер Далакян отримає 1 млн CPT за свій бій з Таворнхамом

Український боксер Далакян отримає 1 млн CPT за свій бій з Таворнхамом

Укрінформ
15 червня на відкритому майданчику київського КВЦ “Парковий” український боксер Артем Далакян захищатиме свій чемпіонський пояс WBA в найлегшій вазі (до 50,8 кг).

За інформацією Sport Arena, Артем Далакян за цей титульний бій отримає 1 млн гонорару в криптовалюті.

Генеральним партнером турніру є компанія “Cryptaur”, яка ще минулого року виплатила українському боксеру гонорар у розмірі 1 млн CPT і не збирається змінювати цієї традиції. Це єдина в світі компанія в своєму сегменті, яка підтримує професійний бокс.

“Мені приємно бути першим чемпіоном з професійного боксу в світі, гонорар якого виплачувався в криптовалюті. Діджіталізація і технологічний прогрес 2019 року невблаганні, так що представникам усіх професій тепер необхідно освоювати передові технології”, - зазначив Далакян.

Читайте також: Квитки на бій Далакяна стартують від 100 грн

Для Артема Далакян це буде обов'язковий захист титулу, його суперником стане Саравут Таворнхама з Таїланду. Рік тому на цій же локації в Києві він впевнено переміг тайца Сірічаі Таєна.

Нагадаємо, Артем Далакян завоював пояс чемпіона світу в лютому 2018 року в США в бою проти Брайана Вілорія. Після цього він двічі успішно захистив свій титул.

Фото: Union Box Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-