«Динамо» може очолити тренер празької «Славії» - ЗМІ

«Динамо» може очолити тренер празької «Славії» - ЗМІ

Укрінформ
Їндржих Трпішовський – серед кандидатів на посаду головного тренера киян.

«Динамо» в якості можливого нового головного тренера першої команди розглядає кандидатуру наставника празької «Славії», 43-річного фахівця Їндржиха Трпішовського. Про це стало відомо Sport Arena.  

За інформацією чеських ЗМІ, Трпішовський, під керівництвом якого «Славія» в цьому сезоні вперше за 77 років оформила золотий дубль, повинен прибути до Києва на переговори. «Динамо» вже досить давно стежить за тренерською кар'єрою Трпішовського і всерйоз розраховує досягти угоди з тренером.

Відзначимо, що в цьому сезоні «Славія» під керівництвом Трпішовського дійшла до 1/4 фіналу Ліги Європи, де поступилася «Челсі» (0:1, 3:4).

Читайте також: Київське "Динамо" може очолити польський фахівець

Нагадаємо, в ці вихідні керівництво «біло-синіх» планує зустрітися з іноземним фахівцем, а потенційний головний тренер команди планує відвідати матч 31 туру УПЛ «Динамо» - ФК «Львів», який зіграють в столиці 26 травня.

Кандидатами на посаду головного тренера «Динамо» також називали спортивного директора «біло-синіх» Олексія Михайличенка, Юрія Калитвинцева і наставник «Леха» Адама Навалку.

Олександр Хацкевич очолює київський клуб з 2017 року. З тих пір білорус виграв лише Суперкубок України в 2018 році, але так і не став тріумфатором чемпіонату або Кубка України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-