Світоліна прокоментувала результат жеребкування на Ролан Гаррос

Світоліна прокоментувала результат жеребкування на Ролан Гаррос

Укрінформ
Перша “ракетка” України Еліна Світоліна у своєму стартовому поєдинку на Відкритому чемпіонаті Франції (Ролан Гаррос) зіграє проти Вінус Вільямс.

Коментуючи результат жеребкування на Ролан Гаррос, Еліна Світоліна зазначила, що жеребкування не надто легке, але легких шляхів вона не шукає.

"Як ми всі знаємо, жеребкування не надто легке, але я легких шляхів не шукаю. Відразу ж увійти в турнір - це хороший для мене шанс проявити свою гру.

З кожним днем і з кожним тренуванням я більш впевнено себе почуваю. З коліном ситуація, звичайно, нелегка, але ми робимо все можливе, щоб відновлюватися після тренувань, після турніру в Римі. Намагатимемося якомога краще підготуватися, тут для мене кожен матч важливий, я викладатимуся на всі 100%, щоб добре відіграти останній ґрунтовий турнір. Звичайно ж, Grand Slam - це завжди велика мотивація", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від виступу на Ролан Гаррос

Нагадаємо, Еліна Світоліна (№9) отримала дев'ятий номер посіву на турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонату Франції з тенісу (Ролан Гаррос) і в першому колі зустрінеться з Вінус Вільямс (№52). Українка програла американській тенісистці 2015 року на грунті в Римі, але перемогла в їх останньої зустрічі 2017 року на харді в Торонто. Світоліна сьомий рік поспіль зіграє в основній сітці Ролан Гаррос, де вона двічі зуміла дійти до чвертьфіналу (2015 та 2017 років).

Фото: Jimmie 48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-