Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від виступу на Ролан Гаррос

Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від виступу на Ролан Гаррос

Фото
Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від турніру Ролан Гаррос у Парижі.

Перша “ракетка” України в коментарі прес-службі турніру, зокрема, зазначила, що вважає цей турнір особливим для себе і сподівається на більшу підтримку глядачів.

"Сподіваюся, що я отримаю трохи більше підтримки від глядачів, тому що я разом із Гаелем Монфісом, а також, можливо, через свою гру. Однозначно, для нас обох це буде особливий турнір. Мені завжди подобалося виступати на Ролан Гаррос. Коли на корті грають французи, то глядачі завжди дуже голосно за них уболівають, і мені завжди влаштовували тут теплий прийом.

Сподіваюся, що Гаель і я зможемо стежити за матчами один одного, хоча це і турнір Grand Slam, де, звичайно ж, ти повинен фокусуватися на своїх власних матчах. Але якщо у нас не виходить спостерігати за матчами один одного з трибун, то вже по телевізору ми їх точно дивимося", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Удар Світоліної увійшов до топ-10 кращих на турнірі WTA в Римі

Нагадаємо, турнір Roland Garros (Grand Slam) у Парижі з призовим фондом 21 млн 330 тис. 500 доларів проходитиме 26 травня — 8 червня. Його чинною чемпіонкою є Симона Халеп (Румунія).

Сьогодні Еліна Світоліна провела тренування у Франції разом із австралійською тенісисткою Ешлі Барті.

Фото: FFT

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-