Підготовка збірної до мундіалю в Польщі організована на вищому рівні - Хахльов

Підготовка збірної до мундіалю в Польщі організована на вищому рівні - Хахльов

Відео
Укрінформ
Півзахисник юнацької збірної України U-20 з футболу та іспанського “Алавеса” Олексій Хахльов розповів про підготовку до ЧС-2019, який проходитиме в Польщі 23 травня - 15 липня.

Олексій Хахльов, зокрема, зазначив, що тренування у Польщі організовані на вищому рівні, а також розповів, про що йшлося на зустрічі з представниками ФІФА.

“Я вважаю, що нам тут адаптація не потрібна, адже Польща та Україна — схожі країни. Ми швидко сюди долетіли, тому в цьому питанні жодних проблем. Організація також на вищому рівні. Ми плідно готуємося до мундіалю й чудово почуваємося. Щодня теорія і тренування.

Із представниками ФІФА говорили про нововведення в суддівстві. Нам розповіли про зміни. У матчах чемпіонату світу використовуватиметься система VAR. Окрім того, говорили на тему допінгу, заборонених медикаментів, а також про такі брудні речі у футболі, як договірні матчі”, - цитує Хахльова прес-служба УАФ.

Читайте також: Матчі ЧС-2019 за участю збірної України U-20 покаже “UA:Перший”

Відеорепортаж про другий день перебування збірної в Польщі:

Нагадаємо, футболісти молодіжної збірної України (U-20) у Польщі готуються до старту на ЧС-2019, де в груповому турнірі зіграють проти команд США, Катару та Нігерії. Стартовий поєдинок для збірної України відбудеться 24 травня на Муніципальному стадіоні проти США й розпочнеться о 21.30 за київським часом. Матчі ЧС-2019 за участю збірної України U-20 показуватиме “UA:Перший”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-