Українські боксери вирушають на чемпіонат Європи серед юніорів

Українські боксери вирушають на чемпіонат Європи серед юніорів

Фото
Укрінформ
Юніорська збірна з боксу вирушає на чемпіонат Європи, який проходитиме в Румунії.

Позаду наполеглива підготовка, попереду жеребкування, зважування та перші бої головного юніорського турніру Європи. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Про настрій та підготовку до континентальної першості розповів старший тренер збірної України серед юніорів Олег Кудінов.

“Пройшли заключні збори в місті Долина Івано-Франківської області. Все, що було заплановано – вдалося виконати. Всі наші лідери в строю, травм немає – всі готові до боїв. Головний конкурент – збірна Росії. Природно, буде важко з Румунією – вони в себе вдома, і цей фактор також може вплинути. Але найголовніше – щоб наші бійці змогли проявити свої найкращі якості. 22 травня ми виїжджаємо, наступного дня заплановано жереб, а вже 24 числа – перші бої”, - зазначив Кудінов.

Читайте також: Збірна України з боксу завоювала 4 медалі на турнірі в Баку серед юніорів

Старший тренер жіночої юніорської збірної Сергій Данилів зі свого боку зазначив: “Треба сказати, що ситуація у цієї збірної була нетипова. Минулого року ми не брали участь у чемпіонаті Європи, який проходив в Анапі. Тому наші спортсменки мають лише досвід змагань в шкільному віку, це Олександра Джигун та Карине Айрапетян, або у Всесвітній Гімназіаді – Юлія Гончаренко, яка стала чемпіонкою. В Росії ми не змагалися, особливих титулів у нас немає, але впевнений, що у нас рівна та стабільна команда. Сподіваємося, що дівчатка покажуть себе на чемпіонаті Європи”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-