“Шахтар” показував найбільш якісний футбол і заслужив чемпіонство  - Фонсека

“Шахтар” показував найбільш якісний футбол і заслужив чемпіонство - Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека поділився враженнями від дострокового завоювання командою титулу чемпіона України.

Паулу Фонсека після вчорашнього поєдинку з луганською “Зорею” (1:0), зокрема, зазначив, що матч був складним, незважаючи на те, шо біля воріт “Шахтаря” майже не було моментів.

“Вважаю, ми заслужено перемогли. “Зоря” - складний суперник, і сьогодні знову було нелегко, незважаючи на те, що у наших воріт практично не було моментів. Ми весь час контролювали хід поєдинку і мали можливість забити ще кілька разів.

У будь-якому випадку, хороша перемога. І ми дуже щасливі, що виграли ще один титул - сьомий з того часу, як я в “Шахтарі”. Це клуб-переможець. Ми домоглися результату завдяки моїм гравцям. ...Поза всякими сумнівами, ми були найкращою, найбільш амбітною командою протягом усього чемпіонату, показували найбільш якісний футбол, і саме тому в наших руках ще один трофей. “Шахтар” став найтитулованішим клубом незалежної України. Це рекорд, ми внесли в нього великий внесок і дуже задоволені тим, що є частиною історії клубу”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Як повідомлялося, футболісти донецького "Шахтаря" достроково стали чемпіонами України сезону-2018/19.

Читайте також: «Шахтар» став найтитулованішим клубом незалежної України

Своє дванадцяте і третє поспіль "золото" донеччани оформили за три тури до закінчення національної першості серед команд Прем'єр-ліги, обігравши у 29-му турі луганську "Зорю" з рахунком 1:0. Перемогу "Шахтарю" на "Славутич-Арені" в Запоріжжі приніс влучний удар Жуніора Мораеса, який на 11-й хвилині зустрічі скористався фланговою передачею Сергія Болбата.

Відео голу Мораеса:

Це був 19-й гол Жуніора Мораеса в УПЛ в сезоні-2018/19. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-