ФФУ відсторонила Кендзьору на 1 матч і оштрафувала Хацкевича

ФФУ відсторонила Кендзьору на 1 матч і оштрафувала Хацкевича

Укрінформ
Відбулося засідання КДК ФФУ, на якому були розглянуті питання щодо гравця київського футбольного клубу “Динамо” Томаша Кендзьори та головного тренера команди Олександра Хацкевича.

За вилучення в матчі 26-го туру УПЛ “Львів” — “Динамо” КДК ФФУ ухвалив рішення відсторонити футболіста Томаша Кендзьору від участі у змаганнях на 1 матч та 1 матч умовно з випробувальним терміном у 3 місяці. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Один поєдинок Томаш Кендзьора вже пропустив — з “Олександрією” в 27-му турі УПЛ.

Також КДК визначив, що головний тренер “Динамо” Олександр Хацкевич має сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 5000 грн за неявку на прес-конференцію після матчу 1/4 фіналу Кубка України “Шахтар” — “Динамо”.

Читайте також: Михайличенко дійсно отримував пропозицію очолити київське “Динамо” - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 28 квітня футболісти київського "Динамо" втримали в гостях перемогу над "Львовом" (1:0) у 26-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. М'яч на стадіоні "Україна" відправив у ворота львів'ян Віталій Буяльський (24-та хвилина). Кияни завершували зустріч без двох гравців. На 19-й хвилині був вилучений з поля Микита Бурда, а на 75-й - Томаш Кендзьора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-