Зінченко може стати кращим захисником Кубка Англії

Зінченко може стати кращим захисником Кубка Англії

Відео
Укрінформ
Український півзахисник весь сезон дуже вдало грає на позиції лівого оборонця.

Півзахисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко увійшов в число кращих захисників Кубка Англії. На офіційному Youtube-каналі Кубка Англії фанатам пропонується вибрати кращого з захисників.

Автори ролика відзначають, що Олександр зробив у 3 іграх 177 пасів, з яких 92% були точними, а також він створив 5 небезпечних моментів. Голами і результативними передачами в Кубку Англії Зінченко не відзначився.

У нинішньому сезоні в активі Зінченко 26 матчів за «Ман Сіті» у всіх турнірах, в яких він відзначився голом і 5 результативними передачами.

Також в список претендентів увійшли: Майкі Деметрій («Ньюпорт»), Ешлі Янг («Манчестер Юнайтед»), Скотт Данн («Кристал Пелас»), Мюррей Уоллес («Міллуолл»), Метт Доерті («Вулвергемптон»), Мігель Брітос («Вотфорд») і Шейн Даффі («Брайтон»).

Читайте також: Зінченко допоміг «Ман Сіті» пробитися у півфінал Кубку Англії

Фінал Кубка Англії відбудеться 18 травня. У ньому зіграють «Манчестер Сіті» і «Вотфорд».

«Ман Сіті» також бореться за чемпіонство в АПЛ з «Ліверпулем». «Городяни» випереджають «Червоних» на 1 очко за 3 тури до фінішу. Наступний матч «Ман Сіті» зіграє проти «Лестера» 6 травня, а Ліверпуль зіграє з «Ньюкаслом» 4 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-