Українські футзалісти на турнірі в Італії мають відчути впевненість у собі - Одегов

Українські футзалісти на турнірі в Італії мають відчути впевненість у собі - Одегов

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України (U-19) з футзалу Віталій Одегов розповів про підготовку команди до турніру Torneo Delle Nazioni-2019, який 27 - 29 квітня пройде в Італії.

Віталій Одегов, зокрема, зазначив, що перші міжнародні товариські поєдинки після участі в Основному раунді Євро-2019 допоможуть виявити завданнями, над якими потрібно попрацювати команді напередодні фінальної частини турніру.

“У рамках Torneo Delle Nazioni ми зіграємо зі збірними Іспанії, Італії та Словенії. Завдання – побачити свій рівень у протистоянні з іспанцями, спробувати отримати за підсумками майбутніх поєдинків максимальну користь, а також зрозуміти над чим ще нам треба попрацювати напередодні фінальної частини Євро-2019. Хочеться, щоб хлопці відчули впевненість у протистоянні з сильними збірними.

До збірної викликано 16 гравців для того, аби якомога більше хлопців отримали міжнародний досвід. Абсолютними новачками нашої команди стали Андрій Британ та Максим Сехов. Андрій доволі непогано проявив себе в Юнацькій Екстра-лізі, де став чемпіоном у складі “Академії НФК “Ураган”. Максим виступає у Житомирі за команду “ІнБев”, виглядає досить добре, зайвим свідченням чого стала його успішна гра у Всеукраїнському фіналі АФЛУ, де він разом своїм колективом здобув золоті медалі”, - цитує Одегова прес-служба Асоціації футзалу України.

Також Віталій Одегов окреслив плани на подальші навчально-тренувальні збори команди: “Наприкінці травня ми плануємо зібратися в Україні. Проведемо НТЗ та зіграємо спаринги з футзальними командами нашої країни. Впродовж цього часу ми спробуємо попрацювати над низкою техніко-тактичних завдань, тому обрали такий шлях”.

Читайте також: Збірна України U-19 з футзалу розпочала підготовку до турніру в Італії

Нагадаємо, наприкінці березня завершилися поєдинки основного раунду відбору на континентальну першість. Однією з переможців груп стала юнацька збірна України, яка випередила Бельгію, Румунію та Македонію. Фінальна частина Євро-2019 (U-19) проходитиме 8 — 14 вересня в Ризі (Латвія). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-