Младенович назвала гру української тенісистки Ястремської

Младенович назвала гру української тенісистки Ястремської "вибуховою"

Відео
Укрінформ
Французька тенісистка Христина Младенович поділилася враженнями від поєдинку з українкою Даяною Ястремською на старті турніру WTA у Стамбулі (Туреччина).

У першому колі Istanbul Cup Христина Младенович обіграла четверту сіяну Даяну Ястремську, а після матчу зазначила, що Даяна Ястремська дуже талановита тенісистка, “вибухова”.

"Це був непростий матч як для старту на турнірі, і було складно переналаштувати після Кубка Федерації. Я досить пізно приїхала в Стамбул, але намагалася провести цей матч на хорошому рівні, повернути свій ритм. І в ключових моментах я зіграла набагато краще.

Я намагалася нівелювати її гру. Даяна дуже талановита тенісистка, вибухова. Вона дуже потужно пробиває, і ніколи не знаєш, чого від неї очікувати. Вона може пробивати навиліт в будь-якому напрямку, а потім почати допускати помилки.

В цілому я задоволена своєю подачею і деякими іншими деталями. У мене вийшло залишатися сильною і зібраною, щоб виграти цей матч", - цитує Младенович БТУ.

Читайте також: Ястремська не смогла впоратися з Младенович на старті турніру WTA у Стамбулі

Відео ключових моментів матчу:

Як повідомлялося, українська тенісистка Даяна Ястремська невдало стартувала в основній сітці турнірі Жіночої тенісної асоціації у Стамбулі (Туреччина) із призовим фондом 250 тис. доларів. У середу, 24 квітня, 18-річна одеситка (37-ма "ракетка" світу) у двох сетах поступилася представниці Франції Крістіні Младенович (66) з рахунком 3:6, 4:6.

У другому колі Христина Младенович зустрінеться з українкою Катериною Козловою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-