Збірна України з пляжного футболу завершила тижневий збір у Баку

Збірна України з пляжного футболу завершила тижневий збір у Баку

Укрінформ
Збірна України з пляжного футболу завершила тижневий збір у столиці Азербайджану.

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Євген Варениця поділився враженнями від виступу своїх підопічних у товариських матчах проти збірної Азербайджану. 

“На жаль, не можу сказати, що все склалося за нашим попереднім планом. По-перше, дещо підвела погода. Довелося пару занять провести під дахом, у тренувальній залі. По-друге, у наші плани втрутилося жеребкування відбору на Всесвітні пляжні ігри. Довелося змінювати наші плани щодо побудови тренувального процесу. Ми вирішили все ж зіграти два з трьох запланованих контрольних поєдинків, але без відпрацювання стандартів, які в пляжному футболі вкрай важливі. Тобто ми не стали награвати кутові та аути, щоб не відкрити карти супернику.

Натомість ми дали можливість проявити себе всім виконавцям, які взяли участь у зборі. Крім того, хлопці грали на тлі досить великих навантажень, адже ми розуміли, що якогось значення результат для нас не має. Проте ми зіграли досить непогано — 4:3, 3:3, причому об'єктивно перегравали суперника по ходу цих зустрічей. Утім, товариський матч є товариський матч, не будемо робити з цього якихось стратегічних висновків”, - сказав Варениця в коментарі прес-службі Федерації футболу України.

Читайте також: Пляжний футбол: збірні України та Азербайджану не гратимуть третій контрольний матч

Нагадаємо, під час тренування в Баку українці зіграли два контрольні поєдинки з місцевою збірною (4:3 і 3:3). У планах був і третій матч, однак його скасували за обопільною згодою через результат жеребкування відбору до Всесвітніх пляжних ігор у Сан-Дієго (США). 9 травня в іспанському містечку Салоу в 1/8 фіналу кваліфікаційного турніру Україна зіграє саме з Азербайджаном.

Переможець зустрінеться у чвертьфіналі з кращою командою пари Росія - Норвегія. До фіналу Ігор вийдуть лише півфіналісти відбіркових змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-