Віктор Коваленко повернувся до загальної групи “Шахтаря”

Віктор Коваленко повернувся до загальної групи “Шахтаря”

Фото
Укрінформ
Донецький футбольний клуб “Шахтар” продовжує підготовку до центрального поєдинку 25-го туру УПЛ з київським “Динамо”.

До загальної групи повернувся півзахисник Віктор Коваленко, а ось у Максима Малишева і Андрія Тотовицького, як і раніше, індивідуальна програма. Про це повідомляє прес-служба ФК “Шахтар”.

Ранкова сесія 22 квітня в заміському комплексі “Святошин” стартувала з 30-хвилинної теорії, потім команда перемістилася на газон і більше години освоювала тактичні завдання тренерського штабу. На завершення футболісти працювали над ударами по воротах з різних дистанцій.

"Шахтар" готується до поєдинку з "Динамо"/Фото: ФК "Шахтар"

Очікуваннями від майбутнього протистояння поділився захисник “Шахтаря” Сергій Кривцов: “До “Динамо” готуємося в чудовому настрої. Знаємо і розуміємо, наскільки важливим є майбутній матч. “Динамо” також віддасть всі сили, тому очікуємо гарну, бойову зустріч. На нічию ніхто не налаштовується - “Шахтар” завжди грає лише на перемогу. Не думаю, що в майбутньому класико вирішиться доля чемпіонства. Попереду ще багато поєдинків із сильними суперниками”.

Читайте також: Проведення президентських дебатів на "Олімпійському" не вплинуло на стан газону

Нагадаємо, центральний матч 25-го туру футбольного чемпіонату України між київським “Динамо” і донецьким “Шахтарем” відбудеться 24 квітня на полі НСК “Олімпійський” і розпочнеться о 18.30. Наживо його покаже телеканал "2+2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-