ФК “Зірка” відновлюватиме професійний статус — віце-президент

ФК “Зірка” відновлюватиме професійний статус — віце-президент

Укрінформ
Кропивницький футбольний клуб “Зірка” відновлюватиме свій професійний статус.

Про це повідомив віце-президент “Зірки” Костянтин Волков у своєму першому інтерв’ю клубній пресі.

“Ми зустрілися з президентом клубу Максимом Березкіним і обговорили питання збереження команди в місті. Наші погляди на розвиток футболу в Кропивницькому співпали, тож вирішили продовжити шлях команди разом.

“Зірка” братиме участь в чемпіонаті області. Звичайно, це не те, до чого звикли наші вболівальники, але, головне, що команда була, є і буде. Багато команд проходили через нижчі ліги, і нічого страшного. Восени сподіваємося стартувати в чемпіонаті України серед аматорів. Ну а далі відновлюватимемо професійний статус”, - сказав Волков.

Головним тренером команди буде Самір Гасанов, йому допомагатиме Олексій Ярюхін, який наразі готує дітей в Академії “Зірки”.

Команда гратиме на головній арені міста – стадіоні “Зірка”.

Читайте також: ПФК «Суми» відстоюватиме право на професійний статус

Нагадаємо, у лютому ФК "Зірка" повідомив, що команда клубу знімається із Всеукраїнських змагань з футболу серед команд Професіональної футбольної ліги сезону-2018/19 і не братиме участь у весняній частині чемпіонату серед команд Першої ліги. Всі гравці клубу отримали статус вільних агентів. 

За підсумками першої половини сезону ФК "Зірка" посідав останнє місце у Першій лізі, маючи у своєму активі лише 4 очки після 17-ти турів (1 перемога, 1 нічия та 15 поразок).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-