Берінчик і Аракава провели в Києві відкрите тренування перед титульним боєм

Берінчик і Аракава провели в Києві відкрите тренування перед титульним боєм

Фото
Укрінформ
Український боксер Денис Берінчик та його суперник японець Ніхіто Аракава продемонстрували фізичну форму перед титульним боєм.

17 квітня інтернаціональний чемпіон WBO Денис Берінчик та його суперник Ніхіто Аракава вперше зустрілися на відкритому тренуванні, яке відбулося у ТРЦ "Gulliver". Про це повідомляє Klitschko-brothers.com.

Денис Берінчик провів розминку, бій з тінню, попрацював з тренером Стасом Григоруком на лапах, виконав вправи на скакалці та з м'ячами. Ніхіто Аракава обмежився розминкою, боєм з тінню та роботою на лапах із тренером Томоакі Такахаші. Під час заходу суперники потисли один одному руки.

Також свою фізичну форму продемонстрував Дмитро Митрофанов. Його восьмираундовий бій з Хорхе Вальєхо стане головною подією андеркарда.

Берінчик і Аракава провели в Києві відкрите тренування перед титульним боєм / Фото: K2 Promotions Ukraine

"Суперник непростий, тому протягом трьох місяців я готував себе до справжньої війни в ринзі, до дванадцятираундового поєдинку. Свій титул відстоюватиму вперше. Завоювати пояс - одна справа, але ще складніше його втримати. З Аракавою буде нелегко. Він боксує у стійці шульги. Буде постійно йти вперед, тиснути на мене. Він приїхав воювати", - поділився очікуваннями від поєдинку Денис Берінчик.

Офіційна процедура зважування учасників боксерського вечора в Києві відбудеться 19 квітня в РК "Авалон" і розпочнеться о 12.00.

Читайте також: Віталій Кличко підтримає Берінчика і Митрофанова на вечорі боксу в Києві

20 квітня в столичному Палаці спорту в рамках боксерського шоу компанії братів Кличків “K2 Promotions Ukraine” Денис Берінчик проведе захист титулу в поєдинку з японцем Ніхіто Аракавою. В андеркарді Дмитро Митрофанов зустрінеться з Хорхе Вальєхо. Початок вечора боксу - о 19.00.

Фото: K2 Promotions Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-