"Барселона" і "Аякс" вийшли до 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Першими півфіналістами Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2018/19 стали футболісти "Барселони" та "Аякса".

"Барселона" залишила за бортом турніру "Манчестер Юнайтед", а "Аякс" змусив зійти з дистанції "Ювентус", повідомляє Укрінформ.

Після виїзної перемоги (1:0) "Барселона" у повторному матчі на домашньому "Камп Ноу" завдяки дублю Ліонеля Мессі (16, 20 хвилини) та голу Філіппе Коутіньйо (61) завдала поразки "Манчестер Юнайтед" з рахунком 3:0. Каталонці вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів вперше з 2015 року.

"Аякс", зігравши на своєму полі внічию 1:1, здобув у повторному поєдинку вольову перемогу над "Ювентусом" у Турині - 2:1. На 28-й хвилині Кріштіану Роналду точно пробив головою після подачі Міралема Пьянича з кутового. Донні ван де Беек (34) швидко зрівняв рахунок на "Ювентус Стедіум", а Маттейс де Ліхт (67) у другому таймі приніс "Аяксу" перемогу. Амстердамці вийшли до півфіналу вперше з 1997 року.

Інші учасники 1/2 фіналу Ліги чемпіонів визначаться у середу, 17 квітня, у матчах між "Порту" і "Ліверпулем" (перша гра 0:2) та "Манчестер Сіті" і "Тоттенгемом" (0:1).

Читайте також: Ліга чемпіонів: "МЮ" поступився "Барселоні", "Аякс" і "Ювентус" зіграли внічию

Переможець пари "Манчестер Сіті" - "Тоттенгем" - зіграє в 1/2 фіналу проти голландського "Аякса", а на "Ліверпуль" або "Порту" чекає протистояння з "Барселоною".

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА 1 червня прийматиме стадіон "Метрополітано" в Мадриді.

Фото - Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-