Ліга чемпіонів:

Ліга чемпіонів: "МЮ" поступився "Барселоні", "Аякс" і "Ювентус" зіграли внічию

Укрінформ
У Манчестері і Амстердамі завершилися чергові поєдинки 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Футболісти "Манчестер Юнайтед" з рахунком 0:1 програли "Барселоні", а в паралельному матчі "Аякс" розійшовся миром з "Ювентусом" - 1:1, повідомляє Укрінформ.

Результат першого чвертьфінального протистояння "Манчестер Юнайтед" і "Барселони" вирішив автогол захисника англійського клубу Люка Шоу на 12-й хвилині. Щоб зарахувати гол, арбітрам довелося використати систему відеоассистента рефері (VAR), так як спершу асистент головного судді зафіксував офсайд.

В Амстердамі рахунок на останній хвилині першого тайму відкрив форвард "Ювентуса" Кріштіану Роналду. Відразу після перерви рівновагу відновив нападник "Аякса" Давид Нерес. Для Роналду гол у цьому матчі став 125-м у Лізі чемпіонів, він посідає перше місце в історії турніру за кількістю забитих м'ячів.

Поєдинки у відповідь "Барселона" - "Манчестер Юнайтед", "Ювентус" - "Аякс" відбудуться 16 квітня.

Днем ​​раніше в перших матчах інших чвертьфінальних протистоянь "Ліверпуль" на "Енфілді" з рахунком 2:0 обіграв португальський "Порту", а "Тоттенгем" на новій домашній арені у Лондоні вирвав перемогу у "Манчестер Сіті" - 1:0. Повторні поєдинки в цих парах відбудуться 17 квітня.

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Ліверпуль" обіграв "Порту", "Тоттенгем" переміг "Манчестер Сіті"

Переможець пари "Тоттенгем" - "Манчестер Сіті" зіграє в 1/2 фіналу проти голландського "Аякса" або італійського "Ювентуса", а на "Ліверпуль" або "Порту" чекає протистояння з переможцем двоматчевої зустрічі англійського "Манчестер Юнайтед" і іспанської "Барселони".

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА 1 червня прийматиме стадіон "Метрополітано" в Мадриді.

Фото - twitter.com/ChampionsLeague.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-