Україна в травні приєднається до всесвітнього благодійного забігу

Україна в травні приєднається до всесвітнього благодійного забігу

Укрінформ
5 травня о 14.00 Україна приєднається до всесвітнього одночасного благодійного забігу Wings for Life World Run, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку.

Приєднатися до акції можна у будь-якому місті або локації за допомогою мобільного додатку забігу Wings for Life World Run. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Взяти участь в акції може будь-яка людина разом із іншими однодумцями у спільних забігах із мобільним додатком (APP RUN), які організовуються у Києві, Дніпрі, Одесі, Ужгороді та інших містах.

До благодійної ініціативи в Україні також приєдналися амбасадори Wings for Life World Run, серед яких олімпійська чемпіонка і п'ятиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, призерка чемпіонату світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко, триразовий чемпіон України з дрифту Олександр Гринчук, чотириразова призерка чемпіонату світу з маунтинбайку Яна Беломоїна.

У Києві такий організований забіг з мобільним додатком Wings for Life World Run APP RUN KYIV відбудеться 5 травня о 14.00. на Трухановому острові.

Кожен учасник організованих забігів у Києві, Одесі, Дніпрі та Ужгороді отримає медаль фінішера і сувенірну продукцію на згадку про забіг.

Читайте також: Міжнародний марафон у Харкові пробігли 11 тисяч учасників

100% вступних внесків учасників спрямовані на пошук і дослідження методів лікування травм спинного мозку. За шість років Wings for Life World Run перетворився у світовий рух з завзятими шанувальниками, які щорічно беруть участь у забігу. Завдяки учасникам, донорам і спонсорам за весь час забіг зібрав неймовірні 23,6 млн євро для фонду Wings for Life, щоб фінансувати дослідження методів лікування травм спинного мозку.

Фото: telegraf.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-