Потерпілий від Малиновського футболіст “Гента” не вважає дії українця навмисними

Потерпілий від Малиновського футболіст “Гента” не вважає дії українця навмисними

Укрінформ
Гравець “Гента” Бігер Ферстрете, який отримав пошкодження під час зіткнення з українським півзахисником “Генка” Русланом Малиновським, вважає його дії ненавмисними.

Бігер Ферстрете на своїй сторінці в Twitter, зокрема, зазначив, що вже тренується в загальній групі своєї команди і не вважає ушкодження, нанесені Малиновським в результаті зіткнення на футбольному полі, навмисними з його боку.

“Я хотів би подякувати вам за підтримку, отриману після того епізоду з Русланом Малиновським. Сьогодні я вже тренувався в загальній групі. Крім синця під оком і подряпин все добре. Я теж подивився епізод після гри і вважаю, що це сталося не спеціально, а скоріше через невдале зіткнення. Тепер потрібно зосередитися на наступній грі в суботу”, - цитує Ферстрете Footballua.tv.

Раніше повідомлялося, що прокурор Королівської бельгійської футбольної асоціації Кріс Вагнер вимагає сурового покарання для українського хавбека “Генка” Руслана Малиновського за епізод із травмою, яку він наніс супернику під час матчу проти “Гента”.

Читайте також: Прокурор у Бельгії вимагає дискваліфікації українського футболіста Малиновського

Руслан Малиновський у матчі 3-го туру другого етапу футбольного чемпіонату Бельгії проти “Гента” (2:1) забив 2 м'ячі та отримав червону картку за фол проти суперника, якому він травмував обличчя шипами бутсів. Кріс Вагнер вважає, що дії українця були навмисними і вимагає дискваліфікувати Руслана Малиновського на 7 матчів і оштрафувати на 7 000 євро.

 Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-