Прокурор у Бельгії вимагає дискваліфікації українського футболіста Малиновського

Прокурор у Бельгії вимагає дискваліфікації українського футболіста Малиновського

Відео
Укрінформ
Прокурор Королівської бельгійської футбольної асоціації Кріс Вагнер вимагає сурового покарання для українського хавбека “Генка” Руслана Малиновського за епізод із травмою, яку він наніс супернику під час матчу проти “Гента”.

Руслан Малиновський у матчі 3-го туру другого етапу футбольного чемпіонату Бельгії проти “Гента” (2:1) забив 2 м'ячі та отримав червону картку за фол проти суперника, якому він травмував обличчя шипами бутсів. Кріс Вагнер вважає, що дії українця були навмисними і вимагає дискваліфікувати Руслана Малиновського на 7 матчів і оштрафувати на 7 000 євро. Про це повідомляє zbirna.com.

Відео епізоду з червоною карткою Малиновського:

“Якби це був мимовільний рух ногою людини, яка знає, як падати, щоб не отримати травми, то, по-перше, ця нога пішла б зовсім в іншому напрямку. А по-друге, не з такою силою. Вважаю, що порушник усе зробив свідомо”, - наводить слова юриста видання sport.be.

Читайте також: Малиновському загрожує дискваліфікація в чемпіонаті Бельгії з футболу

Якщо “Генк” погодиться зі звинуваченнями, Малиновський більше не зіграє в складі команди в нинішньому сезоні, оскільки до фінішу залишилося як раз сім турів. Якщо “Генк” вирішить опротестувати покарання в Комісії по спорах, справу буде передано туди лише 12 квітня.

Фото: sport.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-