Наставник “Інгульця” налаштований пробитися до фіналу Кубка України з футболу

Наставник “Інгульця” налаштований пробитися до фіналу Кубка України з футболу

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу “Інгулець” (Петрове) Сергій Лавриненко поділився очікуваннями від поєдинку з луганською “Зорею” за вихід у фінал кубка України.

Сергій Лавриненко в коментарі прес-службі ФФУ України, зокрема, зазначив, що в “Інгульця є шанс дати бій іменитому візаві.

“Знаєте, на цій стадії кубкового турніру вже апріорі не може бути слабких суперників. Нам дісталася “Зоря” — одна з найстабільніших вітчизняних команд останніх років, яка користується популярністю серед уболівальників завдяки бажанню демонструвати комбінаційний гостроатакувальний футбол. І те, що луганці перед нашим поєдинком ще з’ясовуватимуть стосунки у Прем’єр-лізі з донецьким “Шахтарем”, не повинно вводити в оману.

І все ж в “Інгульця є шанс дати бій іменитому візаві. І не лише тому, що ми прийматимемо його в рідних стінах. У нас ще є вдосталь часу, аби як слід підготуватися й у всеозброєнні підійти до приїзду “Зорі” на Кіровоградщину. Так, як це зробили мої підопічні у чвертьфіналі з “Карпатами”, повністю виконавши установку і, вважаю, перегравши свого досвідченого суперника. І якщо до них і були якісь претензії, то лише через те, що не перемогли в основний час”, - сказав Лавриненко.

Читайте також: Футболісти “Інгульця” отримали 10-місячну зарплату за вихід до 1/2 Кубка України

Нагадаємо, в поєдинку 1/4 фіналу Кубка України з футболу клуб Першої ліги “Інгулець” сенсаційно обіграв “Карпати” (5:4) і вийшов до півфіналу. У півфіналах розіграшу національного Кубка України сезону-2018/19 зіграють "Інгулець" (Петрове) - "Зоря" (Луганськ) та "Дніпро-1" - "Шахтар" (Донецьк). Поєдинки відбудуться 17 квітня (базовий день) на полях команд, які вказані першими. Фінальний поєдинок пройде у Запоріжжі 15 травня.

Фото: ingulec.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-