Футболісти “Інгульця” отримали 10-місячну зарплату за вихід до 1/2 Кубка України

Футболісти “Інгульця” отримали 10-місячну зарплату за вихід до 1/2 Кубка України

Відео
Укрінформ
Президент футбольного клубу “Інгулець” Олександр Поворознюк видав хороші преміальні команді за вихід в 1/2 фіналу Кубка України після перемоги над львівськими “Карпатами” (5:4).

Про це, а також про результат жеребкування, за яким “Інгульцу” в 1/2 фіналу Кубка України випало зіграти проти луганської “Зорі”, Олександр Поворознюк розповів в інтерв’ю телеканалу “Футбол”.

“Чесно, хотів зіграти з “Шахтарем”. Завжди хотілося привезти в Петрово київське “Динамо” чи “Шахтар”. “Зоря” - теж варіант. “Зорі” бажаю вигравати в кожному матчі в чемпіонаті, але крім гри проти “Інгульця”. “Інгульцю” вони програють.

Якщо після гри вони дадуть мені стільки емоцій, скільки після матчу з “Карпатами”... Запитайте, скільки я дав їм преміальних. Це була десятимісячна зарплата. Я даю гроші під емоціями”, - цитує Поворознюка Sport Arena.

Читайте також: "Шахтар" зустрінеться з "Дніпром-1" у півфіналі Кубка України з футболу

Нагадаємо, в поєдинку 1/4 фіналу Кубка України з футболу клуб Першої ліги “Інгулець” сенсаційно обіграв “Карпати” (5:4) і вийшов до півфіналу, де зустрінеться з луганською “Зорею”.

Після матчу Олександр Поворознюк поділився емоціями та подякував уболівальникам:

У півфіналах розіграшу національного Кубка України сезону-2018/19 зіграють "Інгулець" (Петрове) - "Зоря" (Луганськ) та "Дніпро-1" - "Шахтар" (Донецьк). Поєдинки відбудуться 17 квітня (базовий день) на полях команд, які вказані першими. Фінальний поєдинок пройде у Запоріжжі 15 травня.

Фото: ingulec.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-