Тренер ФК

Тренер ФК "Дніпро-1": Дуже приємно вдруге поспіль вийти до півфіналу Кубка України

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу Першої ліги "Дніпро-1" Дмитро Михайленко прокоментував перемогу своїх підопічних у кубковому протистоянні з командою Прем'єр-ліги полтавською "Ворсклою" (2:0).

Він зазначив, що комфортний рахунок не має вводити в оману, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"Комфортний підсумковий рахунок не повинен вводити в оману. Футболісти "Ворскли" чинили впертий опір. Перший тайм у нашому виконанні був дуже пасивним, у нас нічого не виходило в атаці, гості легко розгадували наші задуми. Після перерви вдалося налагодити командні дії, ми почали диктувати умови. Відчувалося, що долю поєдинку може вирішити один забитий м’яч. Звичайно, слід віддати належне моїм підопічним за самовіддачу. Поки що конкретних завдань у кубковому турнірі в нас немає, але дуже приємно, що ми два роки поспіль виходимо до півфіналу. Така стабільність не може не тішити, тим паче, що спочатку ми це зробили, виступаючи у Другій лізі, а тепер - у Першій", - сказав Михайленко.

Відео кращих моментів матчу:

Читайте також: Кубок України: «Зоря», «Інгулець», «Дніпро-1» і «Шахтар» вийшли у півфінал

Нагадаємо, що учора, 7 квітня, до 1/2 фіналу розіграшу Кубка України також вийшли луганська "Зоря", "Інгулець" (Петрове, Кіровоградська область)  та донецький "Шахтар".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-