Бокс: Кролла заробить $1 млн доларів за бій проти Ломаченка

Бокс: Кролла заробить $1 млн доларів за бій проти Ломаченка

Укрінформ
Претендент на пояси WBA і WBO у легкій вазі Василя Ломаченка британський боксер Ентоні Кролла отримає значний гонорар за бій з українцем.

За інформацією Sport Arena, Ентоні Кролла заробить 1 млн доларів за бій проти чемпіона WBA і WBO в легкій вазі українця Василя Ломаченка.

У професійному боксі гонорар не залежить від результату поєдинку, оскільки він підписується заздалегідь. Раніше повідомлялося, що український чемпіон Василь Ломаченкоза за захист своїх поясів проти Кролли отримає 2,2 млн доларів.

Поєдинок Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня на знаменитій арені Staples Center в Лос-Анджелесі (США). Українського боксера на вечорі боксу підтримає чемпіон світу в напівважкій вазі (до 79,4 кг) за версією WBC Олександр Гвоздик.

Читайте також: Ломаченко отримає $2,2 мільйона за бій із Кроллою

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв титул чемпіона WBA в легкій вазі в бою з Хорхе Лінаресом, а в грудні минулого року переміг Хосе Педрасу в бою за пояс WBO. Кролла раніше був чемпіоном світу за версією WBA. В останньому бою британець переміг індонезійського боксера Дауда Йордана.

Фото:  Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-