Хацкевич: Денис Гармаш став антигероєм матчу

Хацкевич: Денис Гармаш став антигероєм матчу "Шахтар" - "Динамо"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував поразку команди від донецького "Шахтаря" (3:4) в 1/4 фіналу Кубка України.

Олександр Хацкевич зокрема, зазначив, що гра видалася справжньою кубковою, але вдача цього разу була на боці суперника.

“Емоції негативні в плані результату. А в плані гри, був прихований фінал, нам трішки не пощастило в серії пенальті. Хоча в овертаймі ми були гостріше, ближче до голу. Десь удача була на боці "Шахтаря". Але в цілому вийшла справжня кубкова гра”, - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: У кубковому матчі перемога могла бути і за “Шахтарем”, і за “Динамо” - Фонсека

Також наставник динамівців в коментарі телеканалу “2+2”  оцінив дії автора голу Артема Гармаша, який отримав червону картку: “Денис виявився першим на підборі, пробив, забив. Міг стати і героєм матчу, але став, на жаль, антигероєм. У Дениса вже не перше подібне видалення... Як з цим боротися? Всередині команди ми розберемося”.

Відео сюжету:

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня в чвертьфінальному матчі футбольного Кубка України донецький ”Шахтар” обіграв київське “Динамо” в серії післяматчевих пенальті 4:3 (основний час 1:1). Голами в поєдинку "Шахтар" - "Динамо" відзначилися Жуніор Мораес (на 57 хвилині) — Денис Гармаш (9). Обидва автори голів отримали в цьому матчі червоні картки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-