У кубковому матчі перемога могла бути і за “Шахтарем”, і за “Динамо” - Фонсека

У кубковому матчі перемога могла бути і за “Шахтарем”, і за “Динамо” - Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Паулу Фонсека прокоментував перемогу команди над київським “Динамо” в матчі 1/4 фіналу Кубка України.

Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції, зокрема зазначив, що поєдинок був видовищним, грали дві великі команди, але в серії пенальті перемогла дісталася “гірникам” завдяки професійним діям воротаря.

“Відмінне видовище! Зустрілися дві великі команди. “Динамо” було краще в першому таймі: ми виглядали надто пасивно, чогось вичікували, не вистачало швидкості, а також точності на початку атак. Все це дозволило супернику кілька разів вибігати в досить небезпечні контратаки. У перерві скорегували деталі, хлопці зрозуміли, що потрібно грати інтенсивніше, в іншому темпі.

Другий тайм був повністю за нами. Створили багато моментів, які можна було реалізовувати. Упевнений, якби у нас залишалося 11 футболістів, на поле все могло скластися по-іншому. У додатковий час грали 10 на 10, тому обидві команди намагалися діяти безпечно, без великого ризику, тому що розуміли: помилка в цей момент стане фатальною. У серії пенальті ми були компетентні, дуже раді, що Андрій П’ятов зробив два відмінних сейви. Повторю, що один одному протистояли дві великих команди, і перемога могла бути на будь-якій стороні”, - цитує Фонсеку прес-служба ФК “Шахтар”.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня в чвертьфінальному матчі футбольного Кубка України донецький ”Шахтар” обіграв київське “Динамо” в серії післяматчевих пенальті 4:3 (основний час 1:1). Долю поєдинку вирішили сейви воротаря “гірників” П’ятова.

Читайте також: «Шахтар» обіграв «Динамо» в чвертьфіналі Кубка України

Відео серії пенальті:

Голами в поєдинку "Шахтар" - "Динамо" відзначилися Жуніор Мораес (на 57 хвилині) — Денис Гармаш (9). У серії післяматчевих пенальті з одинадцятиметрової позначки у "гірників" забили Ісмаїлі, Майкон, Веллінгтон і Коваленко. При цьому П'ятов парирував удари Миколенка і Шепелєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-