Боксер Берінчик готовий до 12-раундового захисту титулу проти Аракави

Боксер Берінчик готовий до 12-раундового захисту титулу проти Аракави

Фото
Укрінформ
Чемпіон WBO International у легкій вазі український боксер Денис Берінчик поділився очікуваннями від поєдинку з претендом на його титул японцем Ніхіто Аракавою.

Денис Берінчик на медіа-зустрічі в Klitschko Expo, присвяченій боксерському шоу "K2 promotions Ukraine" в Палаці спорту, зокрема, зазначив, що 20 квітня розраховує на важкий бій, який може тривати всі 12 раундів.

"Суперник — дуже витривалий воїн, ані шагу назад. Мені буде нелегко. Всі бої, які програв мій суперник, він програв за рішенням суддів, тому я вважаю, що бій буде тривати всі 12 раундів. Серед якостей азіатських боксерів наполегливість та вміння йти вперед", — цитує Дениса Берінчика Klitschko-brothers.com.

Як повідомлялося, 20 квітня у київському Палаці спорту 30-річний український боксер-професіонал Денис Берінчик захищатиме свій титул WBO International у вазі до 61 кг у бою проти 37-річного японця Ніхіто Аракави, який входить до топ-10 рейтингу WBO.

"Для кожного з них це буде важливий поєдинок, адже переможець бою потрапить до топ-5 або навіть до топ-3 рейтингу WBO і наблизиться до бою за титул чемпіона", - зазначив генеральний директор K2 promotions Ukraine Олександр Красюк. 

Читайте також: Українець Берінчик може розпочати проводити боксерські бої в США

В андеркарді вечора боксу в Палаці спорту Дмитро Митрофанов зустрінеться з іспанцем Хорхе Вальєхо на прізвисько "акула". Також в ринг цього вечора вийдуть: Шаміль Галаєв, Джамал Усманов, Юрій Вишняков, Василь Чеботар та ін.

Берінчик виграв всі 10 своїх боїв (з них 7 - нокаутом), а Аракава добув 32 перемоги (18 - нокаутом), 2 рази програв і ще 6 разів його бої закінчувалися нічиїми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-