Зінченко сподівається відновитися і вийти на поле за 10 днів

Зінченко сподівається відновитися і вийти на поле за 10 днів

Укрінформ
Український захисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко повідомив, за який час розраховує відновитися після травми, отриманої вчора в матчі проти “Кардіффа” (2:0).

Олександр Зінченко в коментарі телеканалам “Футбол 1/Футбол 2”, зокрема, зазначив, що розраховує повернутися на поле за 10 днів.

“Невелике розтягнення задньої поверхні стегна. Я думаю, на відновлення піде близько десяти днів. Користуючись нагодою, звичайно ж хотів би подякувати вболівальникам, за те що підтримують мене, за теплі повідомлення. Обіцяю повернутися сильнішим. Перші дні триматиму холод, а вже через днів п'ять планую почати бігову роботу”, - сказав Зінченко.

Читайте також: Гвардіола прокоментував травму українського футболіста Зінченка

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня в матчі 33-го туру чемпіонату футбольної прем’єр-ліги Англії (АПЛ) “Манчестер Сіті” обіграв на своєму полі “Кардіфф” з рахунком 2:0 і знову очолив турнірну таблицю. Олександр Зінченко в цьому матчі вийшов в основному складі, але відіграв лише 19 хвилин. Українець отримав травму задньої поверхні стегна, його замінив Вокер.

Усього в нинішньому сезоні Олександр Зінченко зіграв за “Ман Сіті” 23 матчі у всіх турнірах, забив 1 м’яч і зробив 5 результативних передач.

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-