Гвардіола прокоментував травму українського футболіста Зінченка

Гвардіола прокоментував травму українського футболіста Зінченка

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола прокоментував травму українського захисника Олександра Зінченка у вчорашньому матчі проти “Кардіффа” (2:0).

Хосеп Гвардіола на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що Зінченко може не встигнути відновитися до наступного матчу “Ман Сіті”.

"Це не виглядає добре. Зараз я ще точно не знаю, але, здається, він не встигне відновитися до наступного матчу. Він дає нам багато і є важливим гравцем для “Сіті”. Я ще не знаю точно, хто його замінить. Можливо, Данило, але його природна позиція - справа. Ближче до півфінального матчу остаточно визначимося”, - цитує Гвардіолу “Футбол 24”.

Як повідомляв Укрінформ, у матчі 33-го туру чемпіонату футбольної прем’єр-ліги Англії (АПЛ) “Манчестер Сіті” обіграв на своєму полі “Кардіфф” з рахунком 2:0 і знову очолив турнірну таблицю. Олександр Зінченко в цьому матчі вийшов в основному складі, але відіграв лише 19 хвилин. Українець отримав травму задньої поверхні стегна, його замінив Вокер.

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» переміг «Кардіфф», Зінченко отримав травму

Усього в нинішньому сезоні Олександр Зінченко зіграв за “Ман Сіті” 23 матчі у всіх турнірах, забив 1 м’яч і зробив 5 результативних передач.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-